Menu

KENT KONSEYİ GENEL KURULU YAPILDI

Yazdır / Tarih: 2016-07-30

Orhangazi Kent Konseyi Genel Kurul toplantısı yapıldı. Neşet Çağlayan’ın belediye başkanı olmasından sonra ilçede aktif rol oynamaya başlayan ve bir çok çalışma grubu ile faaliyet gösteren Kent Konseyi’nin yaklaşık 2 yıldır başkanlık görevini yürüten Nizamettin Alkan’ın yeniden aday olmadığı Genel Kurulda Divan Başkanlığı görevini Serhat Gültekin yaptı. Saygı duruşu ve istiklal marşının ardından kürsüye gelen Kent Konseyi’nin son 2 yılda başkanlığını yapan Nizamettin Alkan görev yaptığı dönemde ilçeye katkı sunmaya çalıştıklarını bu anlamda sosyal ve kültürel alanda bir çok etkinlik yaptıklarını ifade etti. Nizamettin Alkan, konuşmasında Kent Konseyi’nin 15 Temmuz Darbe Girişimi ile ilgili hazırlanan darbe karşıtı bildirisini okuyarak konuşmasını tamamladı.

YENİ BAŞKAN NEŞET ÇAĞLAYAN

Daha sonra Kent Konseyi Genel Kurulunda başkanlık seçimine geçildi. Nizamettin Alkan’ın yeniden aday olmadığı seçimlerde Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Kent Konseyi’nin genel kurulunda yeni başkan seçildi. Kent Konseyi Yürütme kurulu ise değişmedi. Buna göre başkanlığını Neşet Çağlayan’ın yapacağı Kent Konseyi Yürütme kurulunda Serhat Gültekin, Özkan Dağdelen, Neşe Süzergöz, Ümit Özkan, Semih Bozbey, Kadir Yavuz, Ahmet Buğrahan ve Habibe Sivri’den oluştu.

ÇAĞLAYAN; DAHA KAPSAMLI HİZMETLER İÇİN HEP BİRLİKTE ÇALIŞACAĞIZ

Kongre sonrasında kürsüye gelen Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Kent Konseyi’nin geride kalan süreçte son derece başarılı çalışmalar yaptığını belirterek, Kent Konseyi başkanlığı ile ilgili bu değişimin bir zaruretten oluştuğunu ancak bu sürecin geçici olacağını da ifade etti. Konuşmaların ardından Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, kent konseyi eski başkanına yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür plaketi ve çiçek takdim etti. Kent Konseyi unsurları, toplantı sonunda toplu fotoğraf çekimi yaptıktan sonra Genel Kurul sona erdi.

 Detaylı Bilgi ve Fotoğraflar İçin Tıklayınız

Diğer Haberler