Menu

KENT KONSEYİ SANAT MÜZİĞİ KONSERİ DÜZENLEDİ

Yazdır / Tarih: 2015-12-18

Orhangazi Kent Konseyi Türk Sanat Müziği Korosu Şef Rüştü Şentürk nezaretinde iki ayrı bölümden oluşan bir konser düzenledi. Koç İlköğreti okulu salonunda gerçekleştirilen ve Kaymakam Dr.Yalçın Yılmaz, Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, AK Parti ilçe başkanı Mustafa Kaya ve çok sayıda Sanat Müziği severin izlediği konserin ilk bölümünde Koro 3 şarkıdan oluşan bir sunum gerçekleştirdi. Ardından Solo eserleri Bahattin Ayhan, Kader Sözbiçer, Nur Hande Tarakçıoğlu, Seda Şentürk, Hüseyin Çelik, Recep Urunday ve Veysel Aslan solo şarkılar seslendirdi.

 

İKİNCİ BÖLÜMDE ŞEF RÜŞTÜ ŞENTÜRK SOLO OKUDU

Konserin ikinci bölümünde koronun şefliğini de yapan Rüştü Şentürk, bir biri ardına sevilen Sanat Müziği eserleri okudu. Konserin son bölümünde şef Rüştü Şentürk’ün daveti ile sahneye gelen Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, eledim eledim şarkısını solo okudu. Çağlayan’ın performansı salonu dolduranlar tarafından ayakta alkışlandı.

 

TEŞEKKÜR PLAKETİ

Konser bitiminde Kaymakam Yalçın Yılmaz, koro şefi Rüştü Şentürk’e teşekkür plaketi takdim ederken, koro elemanları adına ise Kent Konseyi Başkanı Nizamettin Alkan, belediye başkanı Neşet Çağlayan’a desteklerinden dolayı plaket ve çiçek takdim etti. 

 

Diğer Haberler