Menu

Koç İlköğretim Okulu Öğrencileri Başkan Aydını Ziyaret Etti

Yazdır / Tarih: 2023-04-07

Orhangazi Koç İlköğretim 3. sınıf öğrencileri yerel yönetim dersleri kapsamında Belediye Başkanı Bekir Aydın‘ı ziyaret etti. Öğretmenleri eşliğinde Orhangazi Belediyesine gelen 90 öğrenci Başkan Aydın’a yerel yönetimler konusunda sorular sordu.

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Belediye Başkanı Aydın bu çerçevede Koç İlköğretim Okulu öğrencileri ile görüştü. Görüşme öğrencilerin yerel yönetimler dersleri bağlamında Başkan Aydın’ı ziyareti üzerine gerçekleşti. Görüşmede öğrenciler Belediye Başkanı Aydın’a yerel yönetimler ve Orhangazi ile ilgili çok sayıda soru yöneltti. Soruları cevaplayan Belediye Başkanı Bekir Aydın öğrencilere Orhangazi Belediyesinin birimlerini gezdirerek, birimlerin çalışmaları hakkında bilgi verdi. 3 sınıftan toplam 90 öğrenciden oluşan öğrencilerin ziyareti sırasında Başkan Aydınla öğrenciler arasında geçen sıcak diyaloglar dikkat çekti.

Ziyaretle ilgili bir açıklama yapan Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın, dünyanın en güzel sesi çocuk sesidir. Belediyemiz çocuklarımızın gülüşleriyle, çocuklarımızın sesleriyle dışarıdaki baharı belediyemizin içerisine taşıdılar, diyerek sözlerine “ açıkça söylemek gerekirse benim en çok sevdiğim ziyaretçilerim çocuklar oluyor. Bugün tam 90 evladımızı belediyemizde ağırladık. Birimlerimiz adeta cıvıl cıvıldı. Yerel yönetimler dersleri kapsamında ziyaretimize gelmişler. Gerçekten çok akıllıca, çok doğru sorular sordular.” Cümleleri ile devam etti. Başkan Aydın açıklamasına “ Koç İlköğretim Okulu öğrencilerine ve onlara eşlik eden öğretmenlerine ziyaretlerinden ötürü çok teşekkür ediyorum.” İfadeleri ile son verdi.

Diğer Haberler