Menu

KÜÇÜK ADIMLAR PROJESİ 125.YIL ANAOKULU'NDA BAŞLADI

Yazdır / Tarih: 2016-12-16

 

Orhangazi Belediyesi, Orhangazi Emniyet Müdürlüğü tarafından, polisin anlatılanlar veya gösterilenler gibi kötü, soğuk ve acımasız olmadığını anlatmak için Ana Sınıfı Öğrencilerine yönelik başlattığı Küçük Adımlar Projesi’ne destek oldu. Projenin başlangıcı 125.Yıl Anaokulu’nda Kaymakam Dr.Yalçın Yılmaz, Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Emniyet Müdürü Ramiz Erçetin, Milli Eğitim Şube Müdürü Erol Şanlıtürk ve 125.Yıl Ana Okulu idarecilerinin katıldığı bir törenle başladı.Orhangazi Belediyesi’nin de proje ortağı olduğu Küçük Adımlar Projesi’nde ilçe genelinde 800 ana okulu öğrencisine projeler sunum ve çizgi filmlerle anlatılacak.

MİNİKLERE POLİS ŞAPKASI VE BOYAMA KİTABI HEDİYE

125.Yıl Ana Okulunda düzenlenen proje başlangıç toplantısında Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polis memurlarının ana okulu öğrencilerine sunum ve çizgi filmlerle polislik mesleğini anlattığı açılışta ilk konuşmayı 125.Yıl Anaokulu Müdürü Nurdoğan Çevik yaptı. Çevik okul ile ilgili protokol üyelerine bilgi aktardı. Daha sonra kürsüye gelen Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, çocuklarımızın geçmişin aksine daha bilinçli yetiştirildiklerini belirterek, polislik mesleğini çocuklar korkacakları, ürkecekleri bir meslek olarak görmemelerini sağlayacak olan bu projenin bir parçası olmaktan da son derece mutluyuz dedi. Son olarak konuşan Kaymakam Dr.Yalçın Yılmaz ise projenin son derece önemli olduğunu ve bu projeye emek veren tüm kurumları kutladığını ifade etti.

ÇOCUKLARA POLİS ŞAPKASI

Programın son bölümünde protokol üyeleri, ana okulu öğrencilerine polis şapkası ile içerisinde polis mesleğini anlatan fotoğrafların olduğu bir boyama kitabı hediye ettiler.

PROJENİN AMACI MESLEĞİ DOĞRU ANLATMAK

Emniyet Müdürlüğü ve Orhangazi Belediyesi’nin ortaklaşa yürüteceği proje kapsamında Orhangazi’deki tüm okullarda okuyan 800 ana okulu öğrencisine ulaşılarak proje anlatılacak. Proje polisin anlatılanlar gibi kötü, soğuk ve acımasız bir meslek olmadığını, sevecen, hoşgörülü ve güvenilir kişiler olduğunu anlatmak, ayrıca özellikle sokakta ve okula gidiş gelişlerde, evde yalnız kaldıklarında yada bir tehlike anında nasıl davranacaklarını anlatmak.

Detaylı Bilgi ve Fotoğraflar İçin Tıklayınız 

Diğer Haberler