Menu

KÜLTÜR MERKEZİ İHALESİ SONUÇLANDI

Yazdır / Tarih: 2016-11-28

 

Orhangazi’de geçen yıl Büyükşehir Belediyesi tarafından Marmarabirlik’ten satın alınan alanda inşa edilecek olan büyük projenin ilk ayağı olan Kültür Merkezi ihalesi sonuçlandı.

 

13 FİRMA İHALEYE KATILDI

Marmarabirlik 15 Temmuz Kent Meydanı projesinin içinde yer alacak olan Kültür Merkezi binası ile ilgili Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan ihaleye 13 firma katıldı. 9,6 milyon TL muammen bedel ile ihaleye çıkan Kültür Merkezi ile için 7 milyon 150 bin TL ile en uygun teklif Selim Turgut İnşaat tarafından verildi. İhale 10 günlük itiraz süresinin ardından sonuçlanacak.

 

ÇAĞLAYAN; 2017 BÜYÜK PROJELERİN HAYATA GEÇECEĞİ YIL OLACAK

Marmarabirlik meydan projesinin ilk etabı olan Kültür Merkezi projesi ile ilgili olarak açıklama yapan Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Kültür Merkezi projesinin Orhangazi için son derece önemli olduğuna vurgu yaparak, Büyükşehir Belediye başkanımız Recep Altepe’ye teşekkürlerimi sunuyorum dedi. Başkan Çağlayan, hem Büyükşehir Belediyesi, hem Orhangazi Belediyesi hem de kamu yatırımları ile Orhangazi’nin ihtiyacı olan tüm projeleri hayata geçirmeye devam ettiklerini de belirterek, Balgöç Sosyal Tesis projemiz devam ediyor. Kültür Merkezi inşaatımız da Aralık ayı itibarı ile başlayacak. Diğer büyük projelerimizi de 2017 yılı içinde birer birer hayata geçireceğiz. Böylece Orhangazi tepeden tırnağa çehresi tamamen değişmiş bir şehir haline gelecek dedi.

Diğer Haberler