Menu

Kültür Merkezinde Meddah Gecesi

Yazdır / Tarih: 2023-04-05

Orhangazi Belediyesi sosyal etkinliklerine devam ediyor.  Ramazan ayı boyunca yoğun bir şekilde sürdürülen kültür etkinlikleri meddah gösterisi ile devam etti. Orhangazi Belediyesi Kültür ve Gençlik Merkezinde sergilenen gösteriyi Nihal Türksever Erten yönetmenliğinde Bursa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu oyuncuları sahneye koydu. Gösteriyi çok sayıda sanatsever izledi.

Orhangazi Belediyesi kültürel çalışmalarına Ramazan ayı boyunca da devam ediyor. Orhangazi Belediyesi bu kapsamda Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünün organize ettiği Meddah gösteri programını sanatseverlerle buluşturdu. Kültür ve Gençlik Merkezinde sahneye konulan gösteri, Bursa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu oyuncuları tarafından sunuldu. Çok sayıda seyircinin İzlediği oyun ilgiyle karşılandı. Gösteri Nihal Türksever Erten tarafından yönetildi. Orhangazi Belediyesi Ramazan ayı boyunca Kültür ve Gençlik Merkezi’nde kültürel organizasyonlarını sürdürmeye devam edecek.

Belediye Başkanı Bekir Aydın konuyla ilgili yaptığı açıklamada“ Gençlik ve Kültür Merkezimizde ramazan ayı boyunca kültürel etkinliklerimize devam edeceğiz. Çocuklarımız, gençlerimiz ve yetişkin hemşehrilerimiz için hazırladığımız programlarımızın kültürel hayatımıza çok şey kattığı inancındayım.“ Diyerek sözlerini “ Meddah programımız da hemşehrilerimiz tarafından büyük ilgi ile karşılandı. Oyuncularımıza ve emeği geçen herkese teşekkür ediyor, gelecek günlerde yapılacak programlara bütün vatandaşlarımı davet ediyorum.“ İfadeleriyle son verdi

Diğer Haberler