Menu

Kültür Ve Gençlik Merkezi Otoparkı Hizmete Girecek

Yazdır / Tarih: 2023-01-06

Orhangazi Şehir merkezi park sorununa yeni bir soluk geliyor. Geçtiğimiz aylarda hizmet vermeye başlayan Orhangazi Kültür ve Gençlik Merkezi altında bulunan 180 araçlık otopark 9 Ocak Pazartesi günü hizmete alınacak. Otopark 10 gün süreyle ücretsiz olacak.

Yeni otopark Orhangazi şehir merkezinde, özellikle mesai saatleri içerisinde yaşanan park sorununu rahatlatacak. Orhangazi’de geçtiğimiz aylarda Orhangazililerin hizmetine sunulan Orhangazi Kültür ve Gençlik Merkezinin alt katında bulunan otopark hizmete girecek. Otopark 9 Ocak Pazartesi günü hizmet vermeye başlayacak ve 10 gün süreyle ücretsiz olacak. Orhangazi Belediyesi Kültür ve Gençlik Merkezi bodrum katındaki kapalı otopark 180 araca hizmet verecek.

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın konuyla ilgili yaptığı açıklamada, şehir trafiğini rahatlatma çalışmalarımıza devam edeceğiz, diyerek sözlerine “ Orhangazimiz aynı kategoride bulunan kentlerden çok daha hızlı büyüyen bir şehirdir. Bu nedenle özellikle son 10 yılda hem nüfus olarak, hem de araç sayısı olarak artış göstermiştir. Bu nedenle zaman zaman trafik ve park etmekte sorunlar yaşayabiliyoruz. Geçtiğimiz aylarda hizmete aldığımız Kültür Merkezimizin altında bulunan 180 araçlık otopark park sorunumuzu epeyce rahatlatacaktır. Bu konuda çalışmalarımıza devam ediyoruz. İnşallah ilerleyen aylarda çok daha rahat bir hale gelecektir.” Şeklinde devam etti. Başkan Aydın açıklamasına “ Orhangazi’mize gerçekten çok büyük bir renk katan Kültür Merkezimiz otoparkıyla da Orhangazi’mize katkıda bulunacaktır. Ben tekrardan Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Alinur Aktaş Beyefendiye teşekkürlerimi sunuyorum.“ İfadeleriyle son verdi

Diğer Haberler