KURBAN BAYRAMI COŞKUSUNU HEP BİRLİKTE YAŞADIK

Yazdır / Tarih: 2018-08-29

Orhangazi’de dini bayramlarda son 5 yıldır başlatılan gelenek devam ediyor. İlçenin tüm protokol üyeleri ile STK’lar ve siyasilerin katılımı ile Cumhuriyet Alanı’nda bulunan Meydan Çay Bahçesinde gerçekleştirilen Kurban Bayramı Bayramlaşma programı yine coşku içinde kutlandı. Kaymakam Dr.Yalçın Yılmaz, Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Jandarma Komutanı Jand.Yzb.Ali Kanber, İlçe Müftüsü Yusuf Tuna, Emniyet Müdürü Halis Erdoğan, siyasi parti ilçe başkanları, Şehit Aileleri, Gaziler, Spor Kulüplerinin başkanları ve yöneticileri ile meslek odalarının başkanlarının katıldığı Bayramlaşma programında ilçenin tüm dinamikleri kucaklaşıp bayramlaştı. Programda Kaymakam Dr.Yalçın Yılmaz, Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Ak Parti ilçe başkanı Fahrettin Uludağ, CHP ilçe başkanı Sevim Turan, MHP ilçe başkanı Necati Güneş, SP İlçe başkanı Emin Akbulut, DP ilçe başkanı Baki Bekar ve İyi Parti ilçe başkanı İsmail Kaya birer konuşma yaparak bayram mesajlarını sundular. Programda son olarak İlçe Müftüsü Yusuf Tuna dua ile program tamamlandı.