KURBAN BAYRAMI KUTLAMA PROGRAMI

Yazdır / Tarih: 2017-09-07

Kurban Bayramı nedeniyle Resmi Bayramlaşma töreni her bayram olduğu gibi Cumhuriyet Alanı’ndaki Meydan Park’ta gerçekleştirildi. Kaymakam Dr.Yalçın Yılmaz, Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Garnizon komutanı Per.Ütğm.Furkan Karaca, Jandarma Komutanı Jand.Yzb.Ali Kanber, Ak Parti ilçe başkanı Mustafa Kaya, CHP ilçe başkanı Sevim Turan, SP İlçe başkanı Emin Akbulut, DP ilçe başkanı Baki Bekar, STK temsilcileri, daire amirleri ve çok sayıda vatandaşın katılımı ile gerçekleştirildi. Kuran-ı Kerim okunup duaların edildiği bayramlaşma programında söz alan protokol üyeleri birlik, beraberlik mesajları verdi. Programda SP İlçe başkanı Emin Akbulut, DP İlçe başkanı Baki Bekar, CHP ilçe başkanı Sevim Turan, Ak Parti ilçe başkanı Mustafa Kaya, Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Garnizon Komutanı Per.Ütğm.Furkan Karaca ve İlçe kaymakamı Dr.Yalçın Yılmaz yaptıkları konuşmalarla hem birlik mesajları verdiler hem de vatandaşların bayramını kutladılar. Programın son bölümünde okunan Kuran-ı Kerimin ardından İlçe Müftüsü Yusuf Tuna dua yaptı.