Menu

KURTULUŞ COŞKUSU UĞUR IŞILAK İLE YAŞANDI

Yazdır / Tarih: 2016-09-19

Kurtuluş coşkusu Uğur Işılak’la yaşandı

Orhangazi Belediyesi, 10 Eylül Orhangazi’nin Düşman İşgalinden kurtuluşunun 94.yıldönümü etkinlikleri çerçevesinde Uğur Işılak konseri düzenledi. Açıkhava Tiyatrosu’nda düzenlenen Ak Parti Bursa Milletvekili İsmail Aydın, Kaymakam Dr.Yalçın Yılmaz, Belediye Başkanı Neşet Çağlayan ve çok sayıda davetlinin izlediği konserde, Uğur Işılak şarkıları ile anfiyi dolduran vatandaşlara keyifli bir gece yaşattı.

Orhangazi Belediyesi, Kurtuluş Bayramı etkinlikleri çerçevesinde M.Turgut Ünlü Açıkhava Tiyatrosu’nda Uğur Işılak Konseri düzenledi. 10 Eylül Orhangazi’nin düşman işgalinden kurtuluşunun 94.yıldönümü etkinlikleri çerçevesinde Orhangazi’ye gelen Uğur Işılak Açıkhava Tiyatrosu’nda keyifli bir konser verdi. Parti Bursa Milletvekili İsmail Aydın, Kaymakam Dr.Yalçın Yılmaz, Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Ak Parti ilçe başkanı Mustafa Kaya, Garnizon Komutan Vekili Per.Ütğm.Gökhan Su, Emniyet Müdürü Ramiz Erçetin’in yanı sıra Orhangazililerin büyük ilgi gösterdiği Uğur Işılak konseri öncesinde şehitler için Kuran-ı Kerim okundu, dualar edildi. Daha sonra Orhangazili ilahi sanatçısı Ramazan Toprak ilahiler söyledi.

UĞUR IŞILAK’TAN 2 SAATLİK PERFORMANS

Daha sonra Açıkhava Tiyatrosu sahnesine çıkan ünlü sanatçı Uğur Işılak, Türk bayrakları ile gelincik tarlasına dönen Açıkhava Tiyatrosu’nda yaklaşık 2 saat süren bir konser düzenledi. Konserin finalinde ise Uğur Işılak Ak Parti seçim çalışmalarına da damga vuran ve Recep Tayyip Erdoğan adına yazılan şarkısını seslendirdi.

 Detaylı Bilgi ve Fotoğraflar İçin Tıklayınız

Diğer Haberler