KURUM VE STK BULUŞMALARININ EV SAHİPLİĞİNİ KÜÇÜK SANAYİ SİTESİ YÖNETİMİ YAPTI

Yazdır / Tarih: 2018-04-10

Orhangazi Kaymakamı Dr.Yalçın Yılmaz, Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Garnizon Komutanı Per.Ütğm.Furkan Karacan ve diğer kamu kurum temsilcileri ile ilçedeki Sivil Toplum Örgütlerinin temsilcilerinin katıldığı Kamu-STK buluşmaları her ay düzenli olarak devam ediyor. Toplantının bu ayki ev sahipliğini ise Orhangazi Küçük Sanayi Sitesi yönetimi yaptı. KSS Başkanı Şükrü Çoklar ve yönetiminin ağırladığı Kamu ve STK’lar sabah kahvaltısını birlikte yaptıktan sonra istişare toplantısı gerçekleştirdiler. KSS Başkanı Şükrü Çoklar Küçük Sanayi Sitesi ile ilgili misafirlere bilgi aktardıktan sonra konuşan Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, yapılan çalışmalar ve Orhangazi’de yeni dönemde yapılacak çalışmalar ile ilgili bilgi aktardı. Başkan Çağlayan, Kamu-STK işbirliğine büyük önem verdiklerini belirterek, bu toplantılar ilçemizde yapılan ve yapılacak her çalışma için son derece önem arzediyor. Bu toplantılarda karşılıklı istişareler içinde bulunup ilçemiz için en doğru en faydalı işlere el birliği ile çözüm üretiyoruz dedi. Toplantıda son olarak konuşan Kaymakam Dr.Yalçın Yılmaz, bu toplantıları aylık rutin bir şekilde düzenlemelerinin yararını çok gördüklerini belirterek, buna katkı koyan herkese teşekkür ediyorum dedi.