KURUMLAR ARASI HALI SAHA FUTBOL FİNAL

Yazdır / Tarih: 2018-04-25

Orhangazi Belediyesi tarafından düzenlenen Kurumlararası Halı Saha Futbol Turnuvası, Alemdar Tesislerinde oynanan 3.’lük ve Final maçı ile tamamlandı. Turnuvanın finalinde Kültür Sanat takımı rakibi Milli Eğitim’i 6-3 mağlup ederek turnuvanın şampiyonu oldu.

Üçüncü Aka

Turnuvanın final maçından önce Aka ile Buski takımları üçüncülük maçı için karşı karşıya geldi. Bu maçı 8-1 kazanan Aka turnuvada 3.lüğü elde ederken, Buski takımı ise turnuvayı dördüncü tamamladı.

Gol kralı Necmi

Kurumlar arası futbol turnuvasında gol krallığını ise turnuva boyunca 25 gol kaydeden Aka takımının futbolcusu Necmi elde etti.

Kupa töreni düzenlendi

Final maçının bitiminde Kaymakam Dr.Yalçın Yılmaz, Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Ak Parti ilçe başkanı Mustafa Kaya, Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Karatosun, belediye başkan yardımcıları ve takım temsilcilerinin katılımı ile kupa töreni düzenlendi.