Menu

Kütüphanede Ders Çalışan Öğrencilere Sürpriz Ziyaret

Yazdır / Tarih: 2023-05-24

Orhangazi Belediyesi Beyaz Masa Ekipleri Büyük Aile düşüncesiyle çalışmalarını sürdürüyor. Beyaz Masa Ekipleri bu kapsamda Orhangazi Kültür ve Gençlik Merkezinde bulunan kütüphanede üniversite sınavına hazırlanan öğrencileri ziyaret etti. Ekipler akşam saatlerinde gerçekleştirdiği ziyaret sırasında öğrencilere Belediye Başkanı Bekir Aydın’ın selam ve başarı dileklerini ileterek sandviç ikram etti.

Orhangazi Belediyesi gençlerin yanında olmaya devam ediyor. Beyaz Masa ekipleri bu çerçevede Orhangazi Kültür ve Gençlik Merkezinde bulunan kütüphanede üniversite sınavlarına hazırlanan gençlere ziyaret gerçekleştirdi. Ekipler öğrencilere, acıkmışsınızdır, diyerek Belediye Başkanı Bekir Aydın’ın selam ve başarı dileklerini ileterek Sandviç ikramında bulundu. Üniversite sınavlarına hazırlanan genç öğrenciler ziyaretten ötürü çok memnun olduklarını belirterek belediye başkanı Aydın’a teşekkürlerini sundu.

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın konuyla ilgili yaptığı açıklamada “ gençlerimiz Kültür ve Gençlik Merkezinde bulunan kütüphanemizde üniversiteye hazırlık için yoğun çalışma tempolarını sürdürüyorlar. Kütüphanemiz gençlerimize sıcak, temiz ve geniş imkânları olan bir ortamda hizmet veriyor.” Diyerek sözlerini “ Beyaz Masa Ekiplerimiz öğrencilerimizi Büyük Aile düşüncemiz çerçevesinde ziyaret ederek selam ve sevgilerimizi iletti. Ben değerli kardeşlerime sınavlar için şimdiden başarılar diliyorum.” İfadeleriyle son verdi.

Diğer Haberler