Menu

LİSELİ GENÇLER SORDU YÖNETİCİLER YANITLADI

Yazdır / Tarih: 2018-03-24

Orhangazi’de Kaymakam Dr.Yalçın Yılmaz, Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Karatosun, Emniyet Müdürü Ramiz Erçetin ve İlçe Spor Müdürü Mesut Köse’nin Lisesi gençlere yönelik “Şehrin Yöneticileri Gençlerle buluşuyor” programlarını sürdürüyor. İlçenin tüm yöneticileri Orhangazi Anadolu Lisesi’ndeki programa katıldı. Yöneticiler, burada gençlerden gelen soruları yanıtladılar, görüş ve önerileri dinlediler, şikayetlere çözüm aradılar. Programda selamlama konuşmasını Okul Müdürü Ayhan Sarıboğa yaptı. Daha sonra Kaymakam Dr.Yalçın Yılmaz, düzenlenen program ile ilgili gençlere bilgilendirmelerde bulundu.

GENÇLER SORDU YÖNETİCİLER YANITLADI

Programda daha sonra ilçe yöneticileri Anadolu Lisesi öğrencilerinden gelen soruları yanıtladı. İlçe Milli Eğitim, Spor Müdürü ve Emniyet Müdürü gençlerin görüş ve önerilerini dinleyip her soruya tek tek yanıt verdi.

GENÇLER İÇİN BİR ÇOK PROJEYİ HAYATA GEÇİRİYORUZ

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan programda gençlerden gelen sorular üzerine yaptığı değerlendirmede, Orhangazi’de Mayıs ayı itibarı ile bir Gençlik Şöleni düzenleyeceklerini belirterek, bu programda spordan kültürel etkinliklere kadar bir çok aktivite olacak. Bunun yanı sıra Orhangazi Belediyesi ve Kamu yatırımları ile birlikte Orhangazi’deki spor tesisi açığını da günden güne kapatıyoruz. Bu yaz döneminde Narlıca, Sölöz ve Hürriyet Mahallesinde birer halı sahayı hizmete sokacağız dedi. Çağlayan, gençlik merkezinin de 15 güne kadar faaliyete gireceğini belirterek, Gençlik Merkezimizde gençlerimizin talep ettiği her faaliyet yer alacak dedi. Çağlayan, Kültür Merkezi’nin tamamlanması ile birlikte burada da gençlerimize yönelik faaliyetleri de artırmış olacağız dedi. Çağlayan bir öğrenciden gelen bisiklet yolu sorusuna ise mevcut kaldırımlarda sarıya boyanacak bölgelerin artık bisiklet trafiğine ayrılacağını belirterek, Göl Yolunda ve Göl Sahilinde ayrı ayrı bisiklet yolları inşa edeceğiz. Açıkhava Tiyatrosu bölgesinde yapılacak yeni düzenleme ile de burada da bisiklet yolları olacak dedi.

Detaylı Bilgi ve Fotoğraflar İçin Tıklayınıız

Diğer Haberler