Menu

MAHALLE MECLİSİMİZ ÜREĞİL MAHALLESİNDE GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Yazdır / Tarih: 2016-06-02

Orhangazi Belediyesi’nin Mahalle Meclisi uygulaması devam ediyor. Belediye Başkanı Neşet Çağlayan’ın Ak Parti ilçe başkanı, Belediye Başkan yardımcıları, Meclis üyeleri ve Belediye Birim Müdürleri ile birlikte mahallelere giderek burada vatandaşların sorunlarını dinlediği, sorunlara çözümler aradığı Mahalle Meclisi Üreğil Mahallesi’nde gerçekleştirildi.

 

ÜREĞİL HALKI BÜYÜK İLGİ GÖSTERDİ

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan’ın Üreğil Mahalle meclisine Üreğil Muhtarı Recep Günay, mahalle sakinleri katıldı. Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Mahalle meclislerinin formatı gereği, mahalle sakinlerini dinleyip, onların sorunları ve beklentilerine yanıt aramak, sorunları çözmek olduğunu belirtti. Çağlayan, seçim beyannamemizde hesap veren bir yönetim anlayışı içinde olacakları vaadinde bulunduklarını belirterek, işte Üreğil’deyiz. Hesap soracak olan sizler, yanıt verecek, hesabı ödeyecek olanlar bizleriz. Sizlerin talepleri, sizlerin beklentileri bizim öncelikli görevimiz dedi.

 

ÜREĞİL BİZİ, BİZ ÜREĞİL’İ SEVİYORUZ

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan Üreğil Mahallesi’nin bugüne kadar hem Ak Parti’ye hem de Ak Partili yerel yönetime sahip çıktığını da belirterek, bizler Üreğil mahallemizi, Üreğil mahallesi sakinlerimiz de bizleri seviyor. Biz de bu sevgiye layık olmak için gece gündüz çalışıyoruz dedi.

 

ÜREĞİL MEYDAN PROJESİ VE PİKNİK ALANI

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, görev süreleri boyunca Üreğil Mahallesi’nin bir çok sorunu ile yakından ilgilendiklerini belirterek, Üreğil mahallesi muhtarımızla uyum içinde çalışıyoruz. Muhtarımızın bizlere ulaştırdığı her sorunla yakından ilgileniyoruz dedi. Çağlayan, Üreğil mahallemizde eksiklikleri teker teker tamamlıyoruz. Daha önce Kuran Kursu, cami ile ilgili eksiklerin giderilmesi, parke çalışmaları, yol düzenlemeleri, Üreğil yolunun girişinin sıcak asfaltla kaplanması gibi çalışmaları tamamladık. Şimdi Üreğil mahallesinin istediği İznik gölü sahilindeki piknik alanı ve çocuk parkları ile diğer park alanlarının yapılması işine başlayacağız dedi.

 

HESAP VEREBİLİR BİR BELEDİYEYİZ

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan göreve geldikleri yaklaşık 2 yıllık dönemde Orhangazi merkezde ve tüm mahallelerimizde henüz Büyükşehir Belediyesi’nin gücünü tam manası ile hissetmediği süreçte bile belediye olarak bizler bir çok çalışmaya imza attık diye sürdürdüğü konuşmasında, yeni Büyükşehir Belediye yasası ile birlikte 6 mahallesi bulunan Orhangazi 31 mahalleye ve hizmet alanı da bir o kadar uzadı. Buna rağmen tüm imkanlarımızı seferber ederek, tüm bölgelere hizmet götürebilmek için çalışıyoruz dedi.

 

ARAZİ YOLLARI YAZ DÖNEMİNDE YENİDEN DÜZENLENECEK

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Muhtarlıklar Müdürlükleri vasıtası ile dış mahallelerde önemli bir çalışma olan arazi yollarının yapılması ile ilgili planlamaların devam ettiğini belirterek, Üreğil mahallemizde son yağan yağmurlardan önce bu çalışmaları başlatmıştık. Ancak yağmur nedeniyle ara verildi. Önümüzdeki günlerde bu çalışmaları yeniden başlatacağız dedi.

 

VATANDAŞLARIN TALEPLERİNİ DİNLEDİ

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Mahalle Meclisinin son bölümünde, Üreğil sakinlerinden gelen soru ve taleplere yanıt verdi. Birim müdürleri ile birlikte Üreğil mahallesinde vatandaşların acil beklentilerine yanıt verileceğini de belirten Çağlayan, daha sonra vatandaşlarla da sohbet ettikten sonra mahalleden ayrıldı.

 Detaylı Bilgi ve Fotoğraflar İçin Tıklayınız

 

Diğer Haberler