MAHMUDİYE DRENAJ VE MENFEZ ÇALIŞMASI

Yazdır / Tarih: 2016-08-08

Orhangazi Belediyesi Muhtarlıklar Müdürlüğü ekipleri Mahmudiye Mahallesinde arazi yolları ve su taşkınları yaşanan bölgelerde düzenleme çalışmaları başlattı. Orhangazi Belediyesi Muhtarlıklar Müdürlüğü ekipleri tarım arazilerinde özellikle kış dönemlerinde su taşkınlarının yaşandığı alanlarda drenaj çalışması yapıyor. Ekipler aynı zamanda Mahmudiye bölgesinde arazi yolları üzerinde ulaşımın güçlükle sağlandığı alanlarda menfez ve köprü geçişleri yaparak arazi yollarındaki ulaşımın da kolaylıkla sağlanmasını sağlıyor.

Drenajlarla arazilerdeki toprak kaymaları ve su taşkınları da önlenmiş oluyor. Mahmudiye Mahallesi Muhtarı Kadir Altıntaş, arazi yollarındaki düzenlemelerin yıllardır bir ihtiyaç olduğunu belirterek, mahallemiz tarım ile geçimini sağlayan bir bölge. Tarım arazilerimizde menfez geçişleri ve drenajlar ile mahalle sakinlerimiz büyük bir rahatlık yaşayacak. Bu çalışmalardan dolayı Belediye Başkanımız Neşet Çağlayan’a teşekkürlerimi sunuyorum dedi.