MALİ HİZMETLER MÜDÜRLERİNİ AGIRLADIK

Yazdır / Tarih: 2015-10-30

Bursa’daki Belediyelerin Mali Hizmetler Müdürlerinin belirli aralıklarla yaptığı istişare toplantılarının yenisine Orhangazi Belediyesi ev sahipliği yaptı. Önceki akşam Rahmibaba Restaurant’ta yapılan toplantıya; Bursa Büyükşehir Belediyesi ve 17 ilçe Belediyesinin Mali Hizmetler Müdürlerinin yanı sıra Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan ve Başkan yardımcısı Necmettin Şahin de katıldı.

Toplantıda konuşan Başkan Çağlayan, Mali Hizmet Müdürlüklerinin Belediyeler için en önemli birimlerden birisi olduğuna dikkat çekerek, “Sizler Belediyelerin gelir ve giderlerini kontrol altında tutan kişilersiniz. Bu nedenle önemli görevler üstleniyorsunuz. Biraraya gelip istişarede bulunmanız, bilgi paylaşımı yapmanızın hizmetlere de yansıyacağına inanıyorum” dedi.

Toplantı müdürlerin istişaresi ile devam etti.