MARMARA BELEDİYELER BİRLİĞİ YENİ DÖNEM İLK ENCÜMEN TOPLANTISI YAPILDI

Yazdır / Tarih: 2018-04-30

Başkanlığını İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal’ın yaptığı, Marmara Bölgesinde 200’ün üzerinde Belediyenin üyesi olduğu Marmara Belediyeler Birliği’nin 2018 yılı 1.Olağan Meclis toplantısı gerçekleştirildi. Marmara Belediyeler Birliği’nin 1.Olağan Meclis toplantısında encümen üyeliği seçimleri de yapıldı. Yapılan seçimlerde 3 dönemdir Birliğin 7 kişilik Encümen üyeliği görevini yürüten Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, 4.dönem için de Marmara Belediyeler Birliği Encümen Üyeliği görevine seçildi. Mevlüt Uysal’ın başkanlığını yürüttüğü Birliğin encümen üyeleri şu isimlerden oluştu; Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün, Uzunköprü Belediye Başkanı Enis İşbilen ve Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak.