MART AYI MECLİS TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Yazdır / Tarih: 2024-03-07

Orhangazi Belediyesi Mart Ayı Meclis Toplantısını Yaptı

Orhangazi Belediyesi, yerel seçimler öncesinde son meclis toplantısını Mart ayında gerçekleştirdi. Meclis Başkanvekili İlhan Kılıç başkanlığında belediye meclis toplantı Salonu’nda yapılan toplantıda üç gündem maddesi ele alındı ve karara bağlandı.

İlk gündem maddesi, Gedelek Mahallesi'nde bulunan bir taşınmazın, Gürle Mahallesi'ndeki belediyeye ait bir taşınmaz ile takas edilmesi ve bu konuda encümene yetki verilmesiyle ilgiliydi. Encümene, bu takas işleminin yürütülmesi için gerekli tüm kararları alma ve uygulama yetkisi verildi.

İkinci madde, Arapzade Mahallesi'nde su deposu alanının okul alanından ayrılmasıyla ilgili plan değişikliği oldu. Bu Plan değişikliği önerisi, detaylı inceleme ve değerlendirme için İmar Komisyonu'na havale edildi.

Son madde ise Askı İtirazı ile ilgili olup, bu madde de İmar Komisyonu'na havale edildi.

Toplantı, meclis üyelerinin dilek ve temennileriyle sona erdi.