MASAL KAHRAMANLARI İLE PARKLARIMIZI YENİLEDİK

Yazdır / Tarih: 2015-11-03

Orhangazi Belediyesi, çocuk parklarındaki yenileme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. İlçe genelindeki toplam 140 çocuk parkının yenileme çalışmalarını aralıksız sürdüren Orhangazi Belediyesi, kırık ve dökük olan tüm parkları yeniledi. Yeni çocuk parklarının da oluşturulduğu ilçede hem merkezde hem de dış mahallelerde yeni çocuk parkları inşa ediliyor.

MASAL KAHRAMANLARI BÜYÜK İLGİ GÖRÜYOR

Orhangazi belediyesi yeni park çalışmalarında parkların içine Kel Oğlan, Temel Reis ve Goril gibi masal ve çizgi film kahramanı figürlü oyun aletleri ise çocukların büyük ilgisini çekiyor. Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, ilçe genelinde 140’ın üzerinde çocuk parkında yenileme ve düzenleme çalışması yapıyoruz. Bunlara ilave olarak özellikle dış mahallelerimizde belirlenen bölgelere yeni çocuk parkları, park alanları ve dinlenme alanları inşasına devam ediyoruz dedi.