Menu

Mavi Yeleklilerin Kalbi Annelerle Beraber: Aydın’ın Talimatıyla Şehit Annelerine Özel Ziyaret

Yazdır / Tarih: 2024-05-12

Orhangazi Belediyesi, Beyaz Masa – Mavi Yelekliler ekibi, Anneler Günü dolayısıyla şehit annelerini ziyaret etti. Mavi Yelekliler, şehit annelerinin Anneler Günlerini kutlayarak, Belediye Başkanı Bekir Aydın'ın selam ve sevgilerini iletti. Mavi Yelekli ekip ziyaret sırasında şehit annelerine şehit evlatlarıyla birlikte görünen fotoğraflarını sundu. Ziyarette duygusal anlar yaşandı.

Şehit Annelerimiz Şehitlerimizin Emanetidir

Belediye Başkanı Aydın, yaptığı açıklamada, 'Bütün anneler annelerimizdir. Şehit anneleri, şehitlerimizin emanetleri annelerimizdir. Her gün anneler günüdür ancak böyle özel bir günde farklı bir etkinlik düzenlemek istedik. Şehit annelerimize evlatlarıyla birlikte fotoğraflarını sunarak mutluluklarını paylaştık. Onların mutluluğu bizleri de mutlu etti. Şehit annelerimize sağlık, mutluluk ve uzun ömür diliyor, şehitlerimize minnet ve rahmetlerimizi sunuyorum.' şeklinde konuştu.

Aydın Halka Dokunan Çalışmalarını Sürdürüyor

Orhangazi Belediye Başkanı Aydın, kentin değerleriyle ilgili çalışmalarını sürdürüyor. Bu çerçevede Beyaz Masa – Mavi Yelekliler ekibi, şehit annelerine bir ziyaret gerçekleştirdi. Mavi Yelekliler, duygu dolu bir atmosferde gerçekleşen ziyarette şehit annelerine Başkan Aydın’ın selam ve saygılarını ileterek, onlar için özel hazırlanan evlatlarıyla birlikte görünen fotoğraflarını hediye etti. Aydın, konuşmasının devamında her zaman olduğu gibi bundan sonra da benzer çalışmalarla toplumun çeşitli kesimlerine olan duyarlılığını sürdüreceğini vurguladı.

Mavi Yelekliler Yine İş Başında

Geçtiğimiz dönemde çalışmalarıyla dikkat çeken Beyaz Masa – Mavi Yelekliler ekibi, Belediye Başkanı Bekir Aydın’ın ikinci döneminde de çalışmalarını sürdürüyor. Her fırsatta halkın yanında olan Mavi Yelekliler, bundan sonra da halka dokunan çalışmalarına devam edecek. Mavi Yelekliler ekibi, Orhangazi Belediyesinin genç çalışanlarından oluşuyor.

Diğer Haberler