MİLLETVEKİLİ VE BAŞKANDAN ZEYTİN BAHÇELERINE ZİYARET

Yazdır / Tarih: 2018-11-05

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Ak Parti Bursa Milletvekili Zafer Işık ve Meclis üyeleri ile birlikte Sölöz Mahallesini ziyaret etti. Başkan Çağlayan ve Milletvekili Işık daha sonra bir zeytin bahçesini ziyaret ederek burada bahçe sahibi ve zeytin toplayan vatandaşlarla bir araya geldiler. Başkan Çağlayan zeytin merdivenine çıkıp zeytin topladı, tüm müstahsillere de bereketli sezon temennisinde bulundu.

Çiftçinin sorunlarını yakından takip ediyoruz

Zeytin bahçesinde hasat yapan vatandaşlarla sohbet eden Zafer Işık, meclis tarım komisyonunda zeytin üreticisinin sorunlarını gündeme getirdiklerini belirterek, üretim maliyetleri ve diğer sorunlarla ilgili sürekli görüş alışverişlerimiz sürüyor dedi. Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, belediye olarak çiftçilik yapan vatandaşların hayatlarını kolaylaştırmak için özellikle arazi yolları, sulama konularında sürekli bir çalışma içinde olduklarını belirterek, bununla birlikte zeytin üreticilerimiz başta olmak üzere tüm üreticilerimizin kullanımı için tanker dolum istasyonları oluşturduk. Üretim ülkemiz için en önemli unsurlardan birisi. Üretime katkıyı bizler de üst seviyede sürdürmeye çalışıyoruz dedi.