MİRAÇ KANDİLİMİZ MÜBAREK OLSUN

Yazdır / Tarih: 2018-04-25

Miraç Kandilinde camiler doldu taştı

Miraç Kandili nedeniyle Orhangazi’de başta Gazi Orhanbey Cami olmak üzere ilçe genelindeki tüm camiler doldu taştı. Cami dışlarına kadar taşan kalabalıklar camilerde dualara eşlik etti. Belediye Başkanı Neşet Çağlayan Gazi Orhanbey Camiinde vatandaşlarla kucaklaşıp kandillerini  kutladı.

Miraç Kandili gecesinde Orhangazi’de camiler doldu taştı. Peygamber Efendimizin Miraç’a yükseldiği gece olan Miraç Kandili akşamı başta Gazi Orhanbey cami olmak üzere ilçedeki tüm camiler doldu taştı. Cami avlularına kadar taşan kalabalıklar okunan Kuran-ı Kerim ve dualara eşlik ettiler. Gazi Orhanbey camiinde Süleyman Şah Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri mevlit okudu. Belediye Başkanı Neşet Çağlayan yatsı namazı sonrasında vatandaşlarla kucaklaşıp kandillerini kutladı.