Menu

MOBİL EĞİTİM KURSİYERLERİ SERTİFİKALARINA KAVUŞTU

Yazdır / Tarih: 2016-01-13

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen ev hanımlarını meslek sahibi yapmayı amaçlayan Mobil Eğitim ve Engellilere yönelik düzenlenen bilgisayar kurslarının yer aldığı BENMEP (Engelsiz Mobil Eğitim) kurslarına katılan kursiyerler sertifikalarını Bursa Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi Osmangazi Salonu’nda düzenlenen törenle aldılar. Törende Orhangazi, Gemlik ve İznik’te açılan kurslarda eğitim alan bir kısmı engelli vatandaşlardan oluşan bine yakın kursiyer sertifikalarına kavuştu.


BELEDİYE BAŞKANLARI DA TÖRENDEYDİ

Törene Bursa Büyükşehir Belediye Başkan yardımcısı Abdülkadir Karlık, Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, İznik Belediye Başkanı Osman Sargın ve çok sayıda kursiyer katıldı. Kurslara katılan kursiyerlerin duygu ve düşüncelerini dile getirdiği törende Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, İznik Belediye Başkanı Osman Sargın ve Büyükşehir Belediye başkan yardımcısı Abdülkadir Karlık birer konuşma yaptı. Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, yaptığı konuşmada kursların büyük önem taşıdığını belirterek, bu kurslar sayesinde hem ev hanımlarımız hem de engelli vatandaşlarımız meslek sahibi olabilmekteler. Bu konuda büyük uğraşları olan Büyükşehir Belediye Başkanımız Recep Altepe’ye de teşekkürlerimizi sunuyorum dedi.


SERTİFİKALAR VERİLDİ

Törende Orhangazi, Gemlik ve İznik’te açılan kurslara katılan kursiyerlere temsili olarak sertifikaları törene katılan Belediye Başkanları tarafından takdim edildi. Sertifika töreninin ardından ise yapılan çekilişle bazı kursiyerlere dizüstü bilgisayar, tablet ve akıllı telefon hediye edildi.

 

Diğer Haberler