Menu

MUHTARLARDAN ÇAĞLAYAN'A ZİYARET

Yazdır / Tarih: 2016-10-19

19 Ekim Muhtarlar Günü nedeniyle protokol ziyaretlerini sürdüren Orhangazili muhtarlar, Belediye Başkanı Neşet Çağlayan’ı makamında ziyaret etti. Orhangazi Muhtarlar Derneği Başkanı Kadri Ergen ve 31 Mahallenin muhtarları, Belediye Başkanı Neşet Çağlayan’a çiçek takdim edip Muhtarlar Günü nedeniyle bilgi verdi.

Muhtarlar Derneği Başkanı Kadri Ergen, bu yıldan itibaren 19 Ekim tarihinin muhtarlar günü olarak kutlanacağını belirterek, bizler de bu gün nedeniyle çeşitli etkinlikler düzenliyoruz, bir araya geliyoruz dedi. Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, muhtarlığın Türk demokrasisi için geçmişten bu yana önemli bir yere sahip olduğunu belirterek, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın muhtarlarımıza verdiği önemi hepimiz biliyoruz. Bizler de yerel yöneticiler olarak hizmet alanımızın işbirliği içinde olduğu kurumların başında muhtarlarımız geliyor.

Muhtarlarımızla işbirliği içinde, yaşadıkları mahallenin sorunlarını en hızlı şekilde tespit edip çözüme kavuşturulması noktasında bizler bu kurumları son derece önemsiyoruz dedi. Muhtarlar Günü’nün kutlanacak olmasının da önemli olduğuna vurgu yapan Çağlayan, Muhtarlar Günü’nü kutluyorum dedi.

Detaylı Bilgi ve Fotoğraflar İçin Tıklayınız 

Diğer Haberler