MUHTARLIKLAR MÜDÜRLÜĞÜ YOĞUN MESAİ

Yazdır / Tarih: 2016-03-11

Orhangazi Belediyesi, Muhtarlıklar Müdürlüğü ekipleri, dış mahallelerdeki yoğun mesaisini sürdürüyor. Muhtarlıklar Müdürlüğü Ekipleri geçtimiz süreçte eski köy ve beldelerde tanker dolum istsayonları kurmuş, bu çalışmaların bir çoğu da tamamlanmıştı. Çiftçilerin önemli bir ihtiyacını gideren Orhangazi Belediyesi, tanker dolum istasyonlarının su hattı çalışmalarını da tamamlayarak tanker dolum istasyonlarını hizmet verebilir hale getirdi. Dış mahallelerde yaşayan çiftçiler ise tanker dolum istasyonlarının büyük bir eksikliği giderdiğini belirterek, çalışmalardan dolayı teşekkür ettiler.

Öte yandan Orhangazi Belediyesi ekipleri dış mahallelede bir çok derede de ıslah çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Ekipler Üreğil mahallesinde daha önce yağışlarda taşkınlara neden olan Balaban deresinde de ıslah çalışması yaptı.