Muhteşem Tesise Muhteşem Açılış

Yazdır / Tarih: 2024-03-19

Orhangazi Belediyesi, Arapzade Mahallesi'nde bulunan okullar bölgesine yeni bir spor salonu kazandırdı. Muhteşem bir açılış töreniyle hizmete sunulan spor tesisi, Orhangazililere daha kaliteli spor yapma fırsatı sunacak. Açılış kurdelesini, Orhangazi Kaymakamı Zafer Karamehmetoğlu, Belediye Başkanı Bekir Aydın, çocuklar ve protokol üyeleri birlikte kesti. Törene, Cumhur İttifakı İlçe Başkanları Gökhan Ulusu ve Halil Bozoğlu, Belediye Başkan Yardımcısı İlhan Kılıç, geçmiş dönem Bursa Milletvekili Zafer Işık, geçmiş dönem Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, meclis üyeleri, meclis üye adayları, ilçe protokolü ve çok sayıda vatandaş katıldı. Belediye Başkanı Aydın ve Kaymakam Karamehmetoğlu, açılış sonrasında gençlerin sunduğu basketbol gösterisine katılarak potaya atış denemelerinde bulundu.

Belediye Başkanı Bekir Aydın, açılış töreninde yaptığı konuşmada, şehrin spor altyapısına önemli bir katkı sağladıklarını ve bu yeni tesisin hizmete girmesinden duyduğu mutluluğu dile getirdi. Göreve geldikleri ilk günden itibaren her mahalleye eşit ve adil hizmet götürme sözü verdiklerini ve bu sözü spor yatırımlarıyla somut bir şekilde yerine getirdiklerini belirtti. Orhangazi'nin her köşesini canlandırmak adına 25 spor tesisi inşa ettiklerini ve gençler başta olmak üzere tüm vatandaşların spor yapabilmesi için bu yatırımları gerçekleştirdiklerini ifade etti. Aydın, sporun sadece bir hobi olmadığını, aynı zamanda her vatandaşın temel bir hakkı olduğuna inandıklarını vurguladı.

Yatırımların yapılırken merkez ve çevre mahalle ayrımı gözetmeksizin herkese eşit hizmet sunmayı hedeflediklerini, Arapzade ‘den Sölöz' e, Yeniköy' den Gürle ‘ye kadar birçok mahalleye modern spor tesisleri kazandırdıklarını söyledi. Yeni dönemde de birçok projelerinin olduğunu belirten Aydın, modern ve kullanışlı bir spor salonunun açılışını yapmanın mutluluğunu yaşadıklarını ve ilçeye hayırlı olmasını diledi.

Orhangazi Belediyesi spor şehri olma vizyonu doğrultusunda hareket ediyor. Belediye bu çerçevede Belediye Başkanı Bekir Aydın liderliğinde gençlerin sporla ilgilenmelerini desteklemeyi sürdürüyor. Bu çalışmaların kentteki spor kültürünü geliştirmeye yönelik önemli adımlar olarak görülüyor.