Menu

NADIR DERESİ ISLAH ÇALIŞMALARI İHALE EDİLİYOR

Yazdır / Tarih: 2016-10-05

Orhangazi’de Belediye’nin Nadır Deresi’nin Nadır bölgesinden Siteler bölgesine kadar olan bölümünde sosyal donatı alanları ve yürüyüş alanları planladığı Nadır Deresi güzergahında Devlet Su İşleri Bölge Müdürlüğü tarafından yapılacak olan ıslah çalışması başlıyor.

 

İHALE KASIM AYINDA

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, beraberinde Ak Parti İlçe başkanı Mustafa Kaya, Başkan yardımcısı Tarık Erdem ve Meclis üyesi Halil Kurtulmuş ile birlikte DSİ Bölge Müdürü Nazmi Koçak’ı makamında ziyaret etti. Başkan Çağlayan, Nadır Deresi Islah çalışması ile ilgili hazırlanan projeyi inceleyip DSİ bölge müdürü ile detayları görüştü. DSİ Bölge Müdürü Nazmi Koçak, Nadır Bölgesinden başlayıp siteler bölgesine kadar olan bölümde hayata geçirilecek olan dere ıslah çalışması ile ilgili projelerin tamamlandığını ve ihalenin kasım ayında yapılacağını müjdeledi. Nazmi Koçak kasım ayındaki ihalenin ardından en geç aralık ortalarında ise projeye start vereceklerini ifade etti. Nazmi Koçak proje için ilk etapta 3 milyon TL’lik bir ödenek hazırlandığını da belirterek, proje 6 milyon TL tutarında bir çalışma olacak. Projenin başlaması ile birlikte kalan 3 milyon TL’lik aktarımın da yapılacağını kaydetti.

 

ÇAĞLAYAN; CAZİBE MERKEZİ OLACAK

DSİ Bölge Müdürü Nazmi Koçak’a teşekkür eden Başkan Çağlayan, Nadır bölgesinden siteler bölgesine kadar olan bölümde Nadır Deresi üzerinde Islah çalışmaların tamamlanmasının ardından belediye olarak bu alanda rekreasyon ve yürüyüş alanları, kafeteryalar ile bölgenin cazibe merkezi olmasını sağlayacaklarını ifade etti.

Detaylı Bilgi ve Fotoğraflar İçin Tıklayınız

Diğer Haberler