NADIR DERESİ ISLAH İLK ETAP TAMAMLANIYOR

Yazdır / Tarih: 2017-09-22

Orhangazi’de Belediyenin Kanal Orhangazi projesi kapsamında planladığı Nadır Deresi ıslah çalışmasında ilk etapta çalışmalar hızla devam ediyor. Devlet Su İşleri Tarafından ORKENT köprüsü ile Nadır Tesisleri arasında kalan bölümde Nadır Deresi ıslah çalışmasının ilk etabı olan 800 metrelik bölümde çalışmalar devam ediyor.

BETAN ÇALIŞMALARI BAŞLADI

DSİ ekipleri Nadır Deresi ıslah çalışmasının ilk etabının yer alacağı 800 metrelik bölümde çalılık temizleme ve ıslah çalışmasını tamamladı. Ekipler ıslahı yapılan bölgede beton duvar ve zemin çalışmalarına başladı. ORKENT köprüsünden başlayıp 800 metrelik bölümdeki çalışmaların yakın gelecekte tamamlanacağı belirtildi. Orhangazi Belediyesi’nin ise tamamlanan bölgelerde yürüyüş yolları ile dinlenme alanları, bisiklet yolu peyzaj düzenleme çalışmaları yapacağı kaydedildi.