NADIR TESİSLERİ BÖLGENİN CAZİBE MERKEZİ OLACAK

Yazdır / Tarih: 2018-01-09

Orhangazi’de bahar ve yaz aylarının vazgeçilmez mekanları arasında yer alan Nadır Tesisleri yeni yüzü ile hizmet vermeye hazırlanıyor. Bursa Büyükşehir Belediyesi Ekipleri’nin daha önce hem Nadır Tesisleri’ndeki depoyu yenileyip ardından da şehir şebekesini besleyen ana hatları tepeden tırnağa değiştirdiği Nadır Tesisleri’nde alt yapı çalışmalarının bitmesi ile birlkte üst yapı çalışmaları da başlatıldı. BUSKİ ekipleri tarafından Nadır Tesisleri’nde yürütülen ve Yeni bir dere yatağının oluşturulduğu alanda, yeni yürüyüş yolları ve yeni peyzaj çalışmaları yapılıyor. Belediye Başkanı Neşet Çağlayan ve Kaymakam Dr.Yalçın Yılmaz, devam eden Nadır çalışmalarını yerinde inceledi. Çağlayan çalışmaları yürüten ekiplerden bilgi aldı. Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Nadır Tesisleri’nde içme suyu deposu ile birlikte şehir şebekesini besleyen ana hatların tamamen modernize edilip yenilendiğini belirterek, bu çalışmalar esnasında Nadır Tesislerimizde bozulmalar oldu. Alt yapısı tamamlanan tesislerimizde ekipler üst yapı çalışmalarını hızla sürdürüyor. Nadır ortaya çıkacak olan yeni görüntüsü ile bölgenin cazibe merkezi olmaya aday bir mekan haline gelecek dedi.