NADIR TESİSLERİNDE YENİ DÜZENLEME ÇALIŞMALARI BAŞLADI

Yazdır / Tarih: 2017-09-07

Orhangazi'de Nadır Sosyal Tesislerinde bulunan su deposunun yenilenip büyütülmesi ve şehir şebekesine 3 ana boru hattının çekilmesi esnasında bozulan Nadır Tesislerinin su kanalı bölümünde kalan alanda yeniden düzenleme çalışmaları başladı. Büyükşehir Belediyesi ekipleri, daha önce su kanalının bulunduğu alan ile piknik alanlarında başlattığı çalışma kapsamında piknik çardakları, spor alanları, oyun alanları ve yeniden peyzaj ve yeşillendirme çalışmalarının yanı sıra yeni bir dere yatağı oluşturulup üzerine köprüler inşa edilecek. Çalışmaların 1,5 ay içinde tamamlanması planlanıyor. Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Nadır Tesislerinde BUSKİ tarafından yeni büyük bir su deposunun inşa edildiğini aynı zamanda da bu bölgeden ana şehir şebekesine 3 boru hattının döşendiğini hatırlatarak bu çalışmalar esnasında Nadır Tesislerindeki bu alanda bozulmalar yaşandı. Yeni yapılacak olan düzenleme ile birlikte Nadır’ın o bölgesini yeniden düzenleyip yeni bir cazibe merkezi haline getireceğiz dedi.