NADIR YAZA HAZIRLANIYOR

Yazdır / Tarih: 2018-05-28

Orhangazi Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri Nadır tesislerini yaza hazırlıyor. Büyükşehir Belediyesi tarafından Nadır’daki içme suyu kaynağından Orhangazi Şehir Merkezine kadar taşınan ve tarihin en büyük çalışmalarından birisi olan yeni hat döşemelerinin ardından üst yapı çalışmaları da başlatıldı. Daha önce Bursa Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından içme suyu hattının geçtiği güzergah üzerinde üst yapı, dere yatağı ve yürüyüş yollarının yapıldığı bölgede Orhangazi Belediyesi ekipleri ise peyzaj, mangal, çardak çalışmalarına başladı. Peyzaj çalışmalarının 1 hafta içinde tamamlanacağı Nadır Sosyal Tesislerinde piknik alanlarında yer alan çardaklar da tepeden tırnağa yenileniyor.

Çağlayan çalışmaları inceledi

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Nadır Tesislerinde devam eden çalışmaları yerinde inceledi. Ekiplerden çalışmalar ile ilgili bilgi alan belediye başkanı Neşet Çağlayan, BUSKİ ekiplerinin Nadır’da hem depo hem de yeni içme suyu hat çalışması yaptığını hatırlatarak bu çalışmalar ile içme suyu kaynağından şehir merkezi şebekesine kadar hatlar tepeden tırnağa yenilenmişti. Bu çalışmalar esnasında Nadır tesislerinde bozulmalar oldu. Büyükşehir Belediyesi ekiplerimiz buradaki çalışmaların bir kısmını tamamlamıştı. Biz de kalan bölümlerin çalışmalarına başladık. Nadır yeni yüzü ile bayramdan sonra ilçe halkına ve hatta bölge halkına hizmet vermeye başlayacak dedi.