Menu

Narlıca Mahallesinde Tanker Dolum Tesislerinin İnşaatına Başlandı

Yazdır / Tarih: 2015-03-02

   Orhangazi Belediyesi Tarımsal Hizmetler Müdürlüğü ekiplerinin eski köy ve belde statüsünde olan ve yeni dönemde mahalleye dönüştürülen alanlardaki incelemelerini tamamladı. 2 aydır mahallelerin talep ve beklentilerini dinleyen ve çeşitli çalışmalar yapan Tarımsal Hizmetler Müdürlüğü ekipleri, mahallelerin en önemli ihtiyaçlarından birisi olan tanker dolum alanları ile ilgili çalışmasını başladı.

           İLK İNŞAAT NARLICA’DA

   Orhangazi Belediyesi, mahallelerden gelen talep doğrultusunda başlattığı çalışmalarına göre Narlıca Mahallesinde Tanker Dolum tesislerinin inşaatına başladı. Zeytincilik ve çiftçilikle uğraşan mahallelerde vatandaşların tanker dolum ve tanker temizliği alanı ihtiyacının büyük olduğunu belirten mahalle muhtarları, Belediyenin yapacağı bu çalışmalar büyük bir eksiği gidermiş olacak dedi.

           ÇAĞLAYAN; TARIM HİZMETLERİMİZ SÜRECEK

    Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Tarımsal Hizmetler Müdürlüğümüz yeni yılla birlikte kuruldu. Kurulduğu dönemden bu yana hem eğitim çalışmaları hem de envanter ve ön etüd çalışmaları yürüttü. Şimdi ise belediye olarak çiftçimiz ve tarıma yönelik yapacağımız çalışmalara başlıyoruz dedi. Çağlayan tüm mahallelerin en önemli taleplerinden birisi tanker dolum alanlarıydı. Bu konuda her mahallede belirlenen noktalara tanker dolum alanlarını hazırlıyoruz. Bu çalışmalarımız önümüzdeki günlerde diğer mahallelerimizde de devam edecek dedi. 

Diğer Haberler