NARLICA-PAŞAPINAR ARASINDAKİ SAHİL YOLUNDA ASFALTLAMA ÇALIŞMALARI BAŞLADI

Yazdır / Tarih: 2018-08-31

Orhangazi Belediyesi bayram tatilinin hemen ardından asfaltlama çalışmalarına yeniden başladı. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Orhangazi’ye bağlı Narlıca ile Paşapınar mahalleleri arasında yer alan 5,5 kilometrelik sahil yolunda asfalt çalışması başlattı. Özellikle yaz aylarında bölge sakinleri ve ilçe dışından gelen vatandaşların yanı sıra Narlıca ve Paşapınar mahallesindeki çiftçilerin sıklıkla kullandığı yolda asfaltlama öncesinde dolgu ve alt yapı malzemelerinin serilmesi işlemi başlatıldı.

Çağlayan çalışmaları yerinde inceledi

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Narlıca-Paşapınar mahallesi arasındaki 5-6 kilometrelik sahil yolunda başlatılan asfaltlama çalışmalarını yerinde inceledi. Ekiplerden bilgi alan başkan Neşet Çağlayan, Narlıca sahilinde daha önce aydınlatma direkleri ile ilgili çalışmaları tamamladıklarını belirterek, bu bölgemiz mahalle sakinlerimizin sıklıkla kullandığı bir yol. Diğer bir çok bölgelerimizde olduğu gibi bu bölgemizde de asfaltlama çalışmalarımızı başlattık. Mahallelerimize hayırlı olsun dedi.