NARLICA SAHİLİ VE TARIM ALANLARI ELEKTRİĞE KAVUŞUYOR

Yazdır / Tarih: 2017-05-26

Orhangazi Belediyesi Narlıca’nın yıllardır çözülemeyen sorununa neşter vurdu. Orhangazi Belediyesi Muhtarlık İşleri Müdürlüğü ekipleri, Narlıca Mahallesi’nin alt bölümlerinde kalan tarım alanları ile sahil bölümünde ihtiyaç duyulan elektriği bu bölgeye ulaştırmak için çalışmalara başladı. Muhtarlık İşleri Müdürlüğü ekipleri, Narlıca merkezden sahile kadar olan yaklaşık 3 bin 500 metrelik mesafeden Tarım alanları ve sahil bölümüne kadar elektrik direkleri çekiyor. Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Narlıca mahallesinin yıllardır talep ettiği elektriği belediye olarak kendilerinin taşıyacağını belirterek, bu noktada 3 bin 500 metre mesafeden belirlenen alana kadar 75 adet elektrik direğinin montajına başladık. Montaj bittikten sonra bölge elektriğe kavuşacak dedi.