NARLICA SAHİLİ YENİ MESİRE ALANINA KAVUŞUYOR

Yazdır / Tarih: 2018-04-25

Orhangazi Belediyesi, şehir merkezinin yanı sıra dış mahallelerde de yoğun çalışmalarını sürdürüyor. Orhangazi Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri Narlıca’da İznik Gölü sahilinde bulunan eski mesire alanında başlattığı yenileme çalışmalarını bu yaz döneminde tamamlayacak. Narlıca sahilinde İznik gölüne sıfır olarak planlanan ve bir kısmı tamamlanan Mesire alanında oturma grupları, peyzaj çalışmaları, spor aletleri ve aydınlatmalar tamamlanarak sahil yeni bir piknik ve mesire alanına kavuşturulacak. Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Ak Parti ilçe başkanı Mustafa Kaya ve Mahalle muhtarı Mehmet Arık ile birlikte Narlıca sahilindeki piknik alanında incelemelerde bulundu, yapılacak çalışmaları muhtar Mehmet Arık ile paylaştı. Çağlayan, Narlıca sahiline yapacakları yeni mesire alanı ile Orhangazi bölgesinin yeni bir cazibe merkezine daha kavuşacağını ifade ederek, burada geçen yıl çalışmalarımızı başlatmıştık. Kış döneminin ardından şimdi yaz dönemine girerken buradaki çalışmalarımıza hız verip mesire alanımızı tamamlayıp vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız dedi.