NARLICA SAHİLİNDE AYDINLATMA ÇALIŞMALARI TAMAMLANIYOR

Yazdır / Tarih: 2018-04-25

Orhangazi Belediyesi Muhtarlık İşleri Müdürlüğü ekipleri Narlıca Mahallesinde İznik Gölü sahilinde bulunan mesire ve piknik alanları ile sahil yolu güzergahında aydınlatma çalışmaları ve sahilin elektriğe kavuşması için başlattığı çalışmalarda sona gelindi. Toplamda 70 elektrik direğinin dikim işleminin yapılacağı sahil için şu ana kadar 40 direğin montajı tamamlandı. Kalan 30 elektrik direğinin dikim işlemleri ise önümüzdeki hafta tamamlanacak. Elektrik direklerinin montajının ardından Narlıca sahil şeridi ve mesire alanları elektriğe kavuşmuş olacak. Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Ak Parti ilçe başkanı Mustafa Kaya ve Meclis üyeleri, Narlıca Mahalle muhtarı Mehmet Arık ile birlikte elektrik direklerinin montajının yapıldığı bölgede incelemelerde bulundu.