NARLICA'DA DERE ISLAH VE KANALİZASYON HATTI ÇALIŞMASI TAMAMLANDI

Yazdır / Tarih: 2016-11-29

Orhangazi Belediyesi’nin bir süre önce yapımına başladığı Narlıca Mahallesi, Kanalizasyon hattının uzatılması ve dere ıslah çalışması tamamlandı. Orhangazi Belediyesi, Muhtarlık İşleri Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışma kapsamında yıllardır açıktan akan belli bölgelerdeki kanalizasyon hatları kapalı sisteme dönüştürülürken, aynı bölgede de dere ıslah çalışması yapıldı. Orhangazi  Belediyesi ekipleri, kanalizasyon hattı ve dere ıslah çalışmalarının ardından aynı bölgeden tarım alanları ve göl sahiline kadar olan bölgede çiftçilerin kullanımı için bir de arazi yolu oluşturmaya başladı.

Arazi yolu ile ilgili çalışmaların da önümüzdeki günlerde tamamlanacağı kaydedildi. Narlıca Mahallesi muhtarı Mehmet Arık, yıllardır bu bölgede dere ve kanalizasyon açıktan gidiyordu. Bu çalışma ile birlikte bu bölgede oturan vatandaşlarımız büyük bir rahatlık yaşayacaklar. Çalışmalardan dolayı Belediye Başkanı Neşet Çağlayan ve ekibine teşekkür ediyorum dedi.