NARLICA'DA YILLARIN SORUNU ÇÖZÜME KAVUŞTU

Yazdır / Tarih: 2016-09-08

Orhangazi Belediyesi Narlıca’nın yıllardır en önemli sorunlarından birisi olan ve çözüm bekleyen mahalle merkezinden İznik Gölüne kadar uzanan bölgedeki açıktan akan atıksu ve kanalizasyon hattını kapalı sisteme dönüştürüyor. Orhangazi Belediyesi Muhtarlıklar Müdürlüğü ekipleri, bir süre önce başlattığı kapalı sistem çalışmasında sona geldi. Buna göre Orhangazi Belediyesi ekipleri, mahalle merkezinden başlayıp İznik gölü sahiline kadar inen mesafede açık giden hattı kapalı sisteme dönüştürecek. Hattın tamamlanması ile birlikte üzerini kapatacak olan belediye ekipleri, aynı güzergah üzerinden sahile kadar da bir yol açmış olacak.

BAŞKAN ÇAĞLAYAN ÇALIŞMALARI İNCELEDİ

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Narlıca Mahallesinde devam eden yeni hat çalışmasını incelemek üzere bölgeye gitti. Burada ekiplerden bilgi alan Başkan Çağlayan, hattın tamamlanması ile birlikte mahalle sakinlerinin kötü görüntü ve kötü kokudan kurtulacağını belirterek, aynı zamanda mahallenin göl sahili ve ova bölgesindeki tarım alanlarına daha rahat ulaşabilmeleri için bir de yol açmış olacağız. Bu çalışmalarımızı kısa sürede tamamlayıp hizmete sokacağız dedi. Belediye Başkanı Neşet Çağlayan bölgedeki çalışmaları inceledikten sonra Narlıcalı vatandaşlarla da bir araya gelerek sohbet etti. Vatandaşlar kanalizasyon ve atık su hattının kapalı sisteme dönüşmesinden dolayı Belediye Başkanı Neşet Çağlayan’a teşekkür ettiler.