NEŞET ÇAĞLAYAN'DAN PROF.DR.NURHAN ATASOY'A ŞÜKRAN PLAKETİ TAKTİM ETTİ

Yazdır / Tarih: 2017-05-08

Orhangazi Belediyesi’nin düzenlediği Orhan Gazi’nin Fethi ve Gazi Orhan Bey’i anma haftasının kapanış günü etkinliklerinin onur konuğu ünlü tarihçi Prof.Dr.Nurhan Atasoy oldu. Türkiye’nin en önemli tarihçileri ve özellikle Osmanlı ve Sanat tarihi üzerine bir çok kitabı ve çalışması bulunan Nurhan Atasoy, program öncesinde Belediye Başkanı Neşet Çağlayan’ı makamında ziyaret etti. Akşam final programında ise platforma davet edilen Prof.Dr.Nurhan Atasoy’a belediye başkanı Neşet Çağlayan ve Ak Parti Bursa Milletvekili İsmail Aydın tarafından şükran plaketi verdi. Törende bir konuşma yapan ünlü tarihçi Nurhan Atasoy, böyle bir etkinliği düzenleyenlerin alkışlanması gerektiğini belirtti. Nurhan Atasoy gün boyu Orhangazi’de ağırlandığını ve Orhangazi’yi çok sevdiğini belirterek, buralar ata toprakları. Bu Fetih etkinlikleri hem gelecek nesillere tarihimizi daha iyi anlatması açısından hem de geçmişimizin daha iyi öğrenilmesi bakımından son derece önemli. Bize bu fırsatı veren Belediye Başkanı Neşet Çağlayan’a teşekkürlerimi sunuyorum dedi.

Detaylı Bilgi ve Fotoğraflar için Tıklayınız