Menu

NİHAT HATİPOĞLU İLE KUTLU DOĞUM COŞKUSU

Yazdır / Tarih: 2017-04-19

 

 

Orhangazi Belediyesi, Kutlu Doğum Haftası nedeniyle Kapalı Spor Salonu’nda ünlü İlahiyatçı Nihat Hatipoğlu’nun yanı sıra Cumhurbaşkanlığı Külliyesi Cami imamı ve Dünya Kuran-ı Kerim Okuma Şampiyonu Mehmet Bilir’in katılımı ile bir program düzenledi. Programa Kaymakam Dr.Yalçın Yılmaz, Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Ak Parti ilçe başkanı Mustafa Kaya ve binlerce Orhangazili katıldı.

 

GECE KURAN-I KERİM İLE BAŞLADI

Kutlu Doğum Haftası programı, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi Camii İmam Hatip’i ve Dünya Kuran-ı Kerim Okuma Şampiyonu Mehmet Bilir’in okuduğu Kuran-ı Kerim ile başladı. Daha sonra kürsüye gelen  Belediye Başkanı Neşet Çağlayan kısa bir selamlama konuşması yaptı.

 

HATİPOĞLU HZ.PEYGAMBER’İN HAYATINDAN KESİTLER SUNDU

Daha sonra sahneye gelen ilahiyatçı yazar Prof.Dr.Nihat Hatipoğlu, Kutlu Doğum Haftası, Hz.Peygamber’in hayatı, recep ayının fazileti ve 3 aylar ile ilgili Kapalı Spor Salonunu dolduran vatandaşlara sunum gerçekleştirdi. Nihat Hatipoğlu programını hep birlikte yapılan dua ile tamamlarken, Kutlu Doğum Programı sonunda Nihat Hatipoğlu’na belediye başkanı Neşet Çağlayan tarafından bir tablo hediye edildi.

VATANDAŞLAR BÜYÜK İLGİ GÖSTERDİ

Kutlu Doğum Haftası nedeniyle Orhangazi’ye gelen ilahiyatçı yazar Nihat Hatipoğlu, Orhangazili vatandaşlar tarafından büyük ilgi gördü. 

Detaylı Bilgi ve Fotoğraflar İçin Tıklayınız

 

Diğer Haberler