NİLÜFER AK PARTİ GENÇLİK KOLLARI BAŞKANI BAŞKAN ÇAĞLAYAN'I ZİYARET ETTİ

Yazdır / Tarih: 2016-11-09

Ak Parti Nilüfer İlçe Gençlik kolları Başkanı Hamza Yurdaer, Belediye Başkanı Neşet Çağlayan'ı makamında ziyaret etti. Başkan Çağlayan ile görüş alışverişinde bulunan Hamza Yurdaer, Çağlayan'a çalışmalarında başarı diledi. Çağlayan ziyaretinden dolayı Gençlik Kolları başkanına teşekkür etti. Aynı zamanda Orhangazi’nin eski kaymakamlarından Mustafa Selman Yurdaer’in de oğlu olan Hamza Yurdaer, ziyarette Orhangazi’nin kendisi için son derece özel bir yere sahip olduğunu belirterek, Orhangazi’de geçen günlerini hiçbir zaman unutmayacağını ifade etti. Hamza Yurdaer, Orhangazi’nin son 1-2 yılda çehresinin değiştiğini de belirterek, belediye başkanımız Neşet Çağlayan’ı ve ekibini yaptığı çalışmalardan dolayı kutluyorum dedi.