Menu

OBAK ve Beyaz Masa Ekipleri Kapalı Pazar Yerinde Vatandaşın Yanında

Yazdır / Tarih: 2023-04-17

Orhangazi Belediyesi Büyük Aile düşüncesi çerçevesinde çalışmalarını sürdürüyor. Orhangazi Belediyesi ekipleri bu kapsamda kapalı pazaryerinde vatandaşlarla buluştu. OBAK Bilgilendirme Grubu pazar yerinde stant açarak vatandaşlara afet ve acil durum aile planı hakkında bilgi verip el broşürleri dağıttı. Pazar yerinde çalışmalarını sürdüren Beyaz Masa ekipleri de Orhangazililere karanfil sunarak ihtiyacı olan yaşlı vatandaşları araçlarla evlerine bıraktı.

Orhangazi Belediyesi Büyük Aile düşüncesi bağlamında vatandaşa dokunan çalışmalarını sürdürüyor. Belediye ekipleri bu gerekçeyle kapalı pazar yerinde bir çalışma gerçekleştirdi. Çalışma çerçevesinde kapalı pazar yerine giden OBAK ve Beyaz Masa ekipleri alışveriş yapan vatandaşlarla bir araya geldi. OBAK ekipleri stant açıp vatandaşları deprem konusunda bilgilendirirken, Beyaz Masa ekipleri Orhangazililere karanfil sundu. Beyaz Masa ekipleri ayrıca ihtiyacı olan yaşlı vatandaşları evlerine bıraktı.

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın konuyla ilgili yaptığı açıklamada, biz bütün Orhangazi olarak büyük bir aileyiz ve büyük ailenin gerektirdiği şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz, diyerek sözlerine “ Pazartesi günleri Orhangazi’mizin kalbi kapalı pazar yerinde atar. Elbette bizlerde Belediye ekipleri olarak vatandaşlarımızın yanında olduk. Kapalı pazar yerine giden ekiplerimiz hem afet farkındalık eğitimleri verdiler, hem de vatandaşlarımıza karanfil sundular. Ekiplerimiz ayrıca ihtiyacı olan yaşlı vatandaşlarımızı evlerine bıraktılar.” Cümleleriyle devam etti. Başkan Aydın açıklamasına “ ara vermeden büyük aile düşüncemiz kapsamında vatandaşımıza dokunan çalışmalarımıza devam edeceğiz.” ifadeleriyle son verdi.

Diğer Haberler