OCAK AYI EK MECLİS TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Yazdır / Tarih: 2018-01-09

Orhangazi Belediyesi’nin Ocak ayı Belediye Meclis toplantısının ikinci oturumu Belediye Başkanı Neşet Çağlayan başkanlığında Meclis toplantı salonunda gerçekleştirildi. Geçen Perşembe günü yapılan ilk oturumda komisyonlara havale edilen 5 maddenin görüşülüp karara bağlandığı meclis ikinci oturumunda Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edilen 2018 yılı Katı Atık Toplama Sefer Başı Ücretleri tur başına 50 TL olarak belirlenirken, yine Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edilen ve komisyonca karara bağlanan İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü 2018 yılı bütçesinde kullanmak üzere Destek Hizmetleri Müdürlüğü bütçesine ödenek aktarılması da oy birliği ile kabul edildi. Meclis ek oturumunda ayrıca İmar Komisyonundan gelen 3 ayrı imar değişikliği maddesi de meclis üyelerinin oy birliği ile kabul edildi.