OCAK AYI MECLİS TOPLANTISI İKİNCİ OTURUM YAPILDI

Yazdır / Tarih: 2016-01-13

Orhangazi Belediyesi’nin Ocak ayı Meclis toplantısı ikinci oturumu yapıldı. Neşet Çağlayan başkanlığında yapılan meclis toplantısında Perşembe günü yapılan ilk oturumda komisyonlara havale edilen 6 madde görüşülerek karara bağlandı. Meclis toplantısının ikinci oturumu Plan ve Bütçe Komisyonu tarafından görüşülüp karara bağlanan Evsel Katı Atıkların Toplama Sefer Başı Ücreti 35 TL olarak belirlendi. Meclis ikinci oturumunda ayrıca Orhangazi Belediyesi 2016 Mali Yılı Performans Raporu da kabul edildi.

Meclis toplantısında ayrıca daha önceki meclis toplantılarında gerçekleştirilen bazı plan değişikliklerine Şehir Plancıları Odası Bursa Şubesi ve Mimarlar Odası Bursa Şubesi tarafından yapılan 3 ayrı itiraz da görüşüldü. Buna göre Şehir Plancıları Odası Bursa Şubesi ve Mimarlar Odası Bursa Şubesi tarafından Orhangazi Belediyesi’nin bazı plan değişiklikleri için yapılan itirazlar Belediye Meclisi tarafından reddedildi. Meclisde ayrıca Muradiye Mahallesi’nde bulunan Kaynarca Su Kaynağı’nın koruma sınırı işlenmesine yönelik imar plan değişikliği yapılması maddeleri oy birliği ile kabul edildi.