ÖĞRENCİLER DEĞER BİL DEĞERİNİ BİL BİLGİ YARIŞMASINDA KIYASIYA YARIŞTI

Yazdır / Tarih: 2017-05-26

Orhangazi Belediyesi, Milli Eğitim Müdürlüğü ve İlim Yayma Cemiyeti Orhangazi Şubesi tarafından düzenlenen Değer Bil, Değerini bil Ortaokullar arası bilgi yarışması Çakırlı ilköğretim okulunun ev sahipliğinde yapıldı. İlçe genelindeki tüm ortaokulların yarıştığı bilgi yarışmasında Ahmet Yesevi birinci, Çakırlı İlköğretim ikinci, İmam Hatip Ortaokulu ise üçüncü oldu.

Yarışma sonunda Belediye Başkanı Neşet Çağlayan dereceye giren öğrencilere küçük altın hediye etti. Çakırlı İlköğretim okulu idaresi ise yarışmaya sunduğu katkılardan dolayı Başkan Neşet Çağlayan’a üzerinde isminin yazılı olduğu bir hat sanatı tablosu hediye etti. Büyük çekişmeye sahne olan bilgi yarışmasını Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, AK Parti ilçe başkanı Mustafa Kaya ve Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Karatosun ile birlikte okul müdürleri ve öğrenciler izledi.