ÖĞRENCİLERE ATKI, BERE VE ELDİVEN HEDİYE EDİLDİ

Yazdır / Tarih: 2018-01-09

Orhangazi Belediyesi ve Kent Konseyi Kadın Meclisi İlçe genelinde soğuk kış aylarının gelmesi ile öğrencilere atkı, bere ve eldiven hediye ediyor. Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, eşi Zöhre Çağlayan ve Sevgi Derneği yöneticileri, Çakırlı İlköğretim Okulunu ziyaret ederek burada öğrencilere atkı, bere ve eldiven hediye etti. Belediye Başkanı Neşet Çağlayan öğrencilerle sohbet etti, okul idaresi ile görüşme yaptı. Çağlayan okulun ihtiyaçları ile ilgili okul idaresinden bilgi aldı. Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Çakırlı ilköğretim okullarında sınıfları gezip öğrencilere atkı, bere ve eldivenlerini dağıttıktan sonra öğrencilerle ve sınıf öğretmenleri ile sohbet etti. Çağlayan okulun ihtiyaçları ile ilgili de ekiplere talimat vererek yapılacak çalışmaların bir an önce başlamasını istedi.