ÖĞRETMEN EYÜP TOPÇU ANADOLU LİSESİNDEN BAŞKANA ZİYARET

Yazdır / Tarih: 2015-11-10

Eğitime verdiği desteklerle öne çıkan Belediye Başkanı Neşet Çağlayan’a eğitim camiasının teşekkür ziyaretleri sürüyor. Dün de Öğretmen Eyüp Topçu Anadolu Lisesi temsilcileri Başkan Çağlayan’ı makamında ziyaret etti. Okul Müdürü Bilal Kuzu, Okul Aile Birliği başkanı Mustafa Kayan ve yöneticiler ile öğrenci temsilcilerinin yer aldığı ziyarette Çağlayan’a teşekkür çiçeği verildi.

Okul Müdürü Kuzu, Başkan Çağlayan’ın eğitim kurumlarına önemli katkılar sağladığını söyledi. Okulların birçok eksiğinin Belediye tarafından karşılandığını ifade eden Kuzu, destekleri için Çağlayan’a teşekkür etti. Aile Birliği Başkanı Kayan ise, eğitim camiasının en büyük destekçisinin Orhangazi Belediyesi olduğuna dikkat çekti. Orhangazi’deki okulların her ihtiyacının Başkan Çağlayan tarafından karşılandığını aktaran Kayan, Aile Birliklerinin önceleri zor durumlarda kaldığını ifade ederken, “Bu sıkıntılar artık konuşulmuyor.” Dedi.