OKUL ÖNLERİ STANDARDA KAVUŞTURULUYOR

Yazdır / Tarih: 2017-03-07

Orhangazi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Orhangazi şehir merkezindeki tüm okul önlerindeki yollarda bulunan Hız seti ve yükseltilmiş yaya setlerine standart getiriyor. Ekipler, Orhangazi Trafik Komisyonu ile birlikte yürüttüğü çalışma kapsamında daha önce standartlara uygun olmayan okul önlerinde yeni çalışmalar yapmaya başladı. Çalışmalar ilk olarak Tuna İlköğretim okulu önünde başlatılırken, ilçe merkezindeki tüm okul önlerindeki yollarda standartlara uygun hale getirilecek. Orhangazi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, üst yapı çalışmaları esnasında yapılan hız setlerinin değiştirileceğini belirterek, bu anlamda trafik komisyonu ile birlikte yürüttüğümüz ortak bir çalışma sonucunda okul önlerini trafik kanunu standartlarına göre yeniden düzenliyoruz. Buna göre hız seti ve yükseltilmiş yaya setlerini yenileyip uygun hale getirmiş olacağız diye görüş belirttiler.