OKULLARIN EKSİKLERİNİ BELEDİYE GİDERECEK

Yazdır / Tarih: 2016-10-28

Orhangazi Belediyesi, okul dönüşümleri sonrasında okullardaki eksikliklerin ve ihtiyaçların giderilmesi için harekete geçti. Dönüşümler sonrasında değişen okullardaki ihtiyaçların tespitini belediye başkanı Neşet Çağlayan, yerinde inceleyerek çözüme kavuşturmak için çalışmalara başladı.

ALİTEKİN İLKOKULU VE ORHANGAZİ ORTAOKULUNDA İNCELEME

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Başkan yardımcıları Necmettin Şahin ve Tarık Erdem’in yanı sıra belediye birim müdürleri ile birlikte Alitekin İlkokulu ve Orhangazi Ortaokulunu ziyaret etti. Burada okul idarecileri ve Okul Aile Birliği üyeleri ile birlikte okulları gezen Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, okulların ihtiyaçlarını yerinde tespit etti.

OKULLARIMIZA SAHİP ÇIKACAĞIZ

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, her yıl eğitim için ciddi bütçeler harcadıklarını belirterek, okullarımızın eksikliklerini tespit edip bunların çözümleri için çalışıyoruz. Okul dönüşümleri sonrasında bazı okullarımızda farklı ihtiyaçlar oluştu. Bu ihtiyaçları gidermek için de çalışmalarımıza başladık dedi.

Detaylı Bilgi Ve Fotoğraflar İçin Tıklayınız